Sunday, June 13, 2010

ENTRY KE 2 HARI INI

Sedang di racun tuk membeli Blackberry (BB) oleh bini ke 2.

Aku mmg dari dulu lagi berminat nk pakai BB nie. Memandangkan monthlynya agak mencabar wallet aku, jadi hajat aku tu terbantutla.

Mmg best kau tahu pakai BB nie, nk² plak kat opis. Skrg nie kat opis dah kene blok chating. Jadi dengan adernya BB nie sngla nk berchating masa keje tanpa rasa risau. Klu kau pakai berukband sendiri sekalipon, kau stil bersalah sbb berchating kat opis. Jadi biler pakai BB nie rasa takut tuk berchating kat opis terus ilang. Sbb berchating ngan sms sama jer. Sms mmg tak salah kat opiskannnn..winkkkk......

Aku nie bukan kaki Facebook (FB). Jadi tujuan tuk berFB kat BB mmg taklaa bagi aku. Yerlakan akunya friend pon tak sampai 2ratus. Lain laa klu friend dah sampai 5k dan masih ader waiting list. Ayoooo glamornyaaaaaaa.....

Skrg nie aku terasa nk sgt pakai BB sbb berukband aku anak buah aku pinjam tak pulangkan lagi. Jadi aku tak boleh nk chating. Rasa ari nie dunia aku ader sempadan. Mesti peminat² aku tercari² manerla ilanglaa aku kan.

"Uolss jgn risau ekk, i baik² aje"

p/s: tgh pikir masak². Jgn sampai hangus sudahh..

2 comments:

  1. Kiwakkkkkkkkkkkkkk
    jee kauu kannn
    hampehhh!!!

    ReplyDelete
  2. ehem2, hulur2 la no pin tu nanti... *wink wink*

    ReplyDelete