Wednesday, January 4, 2012

Org sibuk Ombak Rindu kau pon nk jugakk..hambikk

Org semua masih sibuk lagi citer pasal Ombak Rindu. Sana sini dok citer. Kak Jah umah sebelah pon asyiklahh melalak nyanyi lagu Tuhan Tolong Lembutkan Hati Dia (serius aku tak tahu tajuk lagi nie) tu. Pantang masuk dapur kompem feeling² jadi Izzah. Yg Abang Nan plak (singkatan Adnan bukan Roti Nan) sibuk pegi gym nk badan sasa mcm Aron. Penangan penangan.

Radio pon camtu jugakk, asyiklahh pasang lagu Tuhan Tolonglah. Selang sejamm kompem ader lagu tu. Mula² dgr lagu nie takdelahh best sangat tapi biler dah tgk citernya tetiba lagu nie jadi sesangatlah best. Kat bawah nie ader sorang mamat entah maner dtgnya pon nk jugakk kalahkan Kak Jah nyanyi lagu nie. Korang layannn jerlahh ekk..


video

Lirik haruk kau. Tapi bagi aku mamat nie nyanyi ok. Walaupon tanpa muzik kita boleh feell nyanyian dia. Ehh dia nie artis ker hapa?? Tapi yg last² lagu nie dia nyanyi agak over disituu. Terlebih sedihh. Cam harammm. Hahahahahahahaa..

No comments:

Post a Comment