Thursday, March 1, 2012

Zaman Dolu Dolu

Salam 1 Malaysia semua. Lama tak munculkann... rindu ker tidak??? hahahahahaa....

Ari nie aku nk citer masa zaman sekolah rendah dulu. Dulu aku ader geng baik punya 4 org. Aku, remy, azlan, abdullah. Mmg kemana saja mesti sama. Yg best tu kitaorg ade angan² yg sama iaitu nk ade kumpulan rock. Masa zaman sekolah aku dulu mmg tgh kemuncak zaman kumpulan rock. Kau ckp jerlahh kumpulan ape semua aku tau. Tapi yg jadi pujaan hati mestilahhh kumpualn Wings. Walaupon masa tu Search lagi menyerlah tapi kitaorg mmg minat Wings. Aku?? mestilahh jadi Awie. Saper mampuu nk lawan aku masa tu. Suara tinggi melangit ok. Stakat Taman Rashidah Utama dgn senang aku nyanyi. Yg member aku lain tu berebutlahh nk jadi Joe Black ngan Eddie. Berebutlah korang janji Awie jgn kacau..

Tapikan bile kumpulan Gersang muncul, kitaorg mcm minat. Tapi masa kumpulan gersang aku jadi Kid tak nak jadi Manbai. Tukar profesion plak katanya. Best ooo lagu Gersang.

2 tiga hari nie aku teringat satu lagu Gersang nie. Tajuk aku tak tahu. Korang layan mamat nie nyanyi. Dia nie klu nyanyi lirik mmg haruk skit. Layannn....


video

Lama dah tak dgr lagu nie. Mamat nie pon nyanyi sedap (jgn buat muka, jgn buat muka). Sangat mengimbau kenangan lalu. mmmmmm..

2 comments:

  1. wuiyo! lama tak karok sesama kennn? ms kat SPP adalah zaman paling best ah dgn dato rahimah.. zaman retisssss gitew haha!

    ReplyDelete
  2. betull..zaman tu mmg mantap..show sana sini kau..hahahahahah

    ReplyDelete