Monday, May 31, 2010

LAGENDA BUDAK SETAN


Skrg aku tgh berusaha tuk menghabiskan buku citer nie sebelum ari jumaat. Dulu dah penah baca, memandangkan citer nie nk kuar kat wayang jadi aku pon bacalaa balik. Novel nie dah lama dah, masa aku sekolah lagi. Aku nie mmg bukan minat pon baca novel tapi kakak aku racun katanya novel nie kompem aku suka. Aku pon bacala, dan ternyata betul. Novel nie mmg best.

:. buku yg dah koyak rabak, siap ader muka surat yg ilang.:

Aku mmg lembab skit klu bab baca novel nie. Bukan lembab sbb aku mengeja, aku nie klu baca suka menghayati watak tu lelebih. Biler dah menghayati mulalaa baca tu slow. Biler baca dh slow mmg lama laa nk abis. Maka mkn tahunla kaedahnyaa baru abis 1 novel yg setebal bantal.

Aku mmg heran org yg baca novel bleh abis cepat. Klu baca lelalu tak feellaa. Betul tak?? Klu dlm buku tu ckp org tu cantik bak salju yg berderai jatuh ke bumi, aku akan cuba bayangkan mcm maner rupa c sajlu tu. Eh salju tu org kerr??

Sgt berharap filem Lagenda Budak Setan nie biarlaa best mcm novelnya. Jgn biarkan aku kecewa biler kuar wayang nanti. Klu aku kecewa siaplaa, akan aku tgk citer 2 Alam plak. hahahahahaaa
p/s: masih dlm dilema nk pegi ngan saper

6 comments:

  1. dilema antara bini2 dan kekasih. hahahah.. cite 2 alam, baik tgk cite chukang. slurrpp...opssss

    ReplyDelete
  2. hahahaa...zaidi pun dah terjebak baca novel

    ReplyDelete
  3. kau bab feeling2 character nih mmg lebih

    ReplyDelete
  4. lil miss : mau tgk ka?? hahahaha

    jue daniel : kau dh tgk ker citer tuu??

    ady : lepas nie aku nkn tulis novel plak..bleh?

    Razaidi : mcm biasalaakan..verangan vidup katanya..hahahahaa

    ReplyDelete
  5. wei.. cam kenal jerk buku buruk tueee

    ReplyDelete